> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen. Vorig jaar organiseerden de Leerwerkloketten en hun partners ruim 90 evenementen in het kader van Leren en Werken.

30-08-2018 | Lees meer
De Nationale Werkbezoekdag www.werkbezoekdag.nl Een inititatief van de Broekriem.
Landelijk nieuws

Op 21 november 2018 organiseert De Broekriem de Nationale Werkbezoekdag. Tijdens deze dag openen verschillende organisaties in heel het land hun deuren om nieuwsgierige werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ te geven. Voor organisaties biedt deze dag kansen. Door mee te doen zetten werkgevers zich in de spotlight en kunnen ze werknemers enthousiast maken voor hun vak of branche. Ook laten werkgevers zien dat ze als organisatie maatschappelijk betrokken zijn. 

18-10-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

UWV en Randstad gaan samenwerken om werkzoekenden met behoud van uitkering en baangarantie op te leiden naar kansrijke functies. In steeds meer sectoren is het vinden van goed opgeleid personeel een uitdaging. Vier op de tien werkgevers heeft moeite om vacatures te vervullen. Dat is een stijging met vorig jaar, toen nog een derde van de vacatures lastig in te vullen was. Randstad en UWV gaan werkzoekenden met een lopende uitkering omscholen naar beroepen waar krapte heerst. Na afloop van het omscholingstraject krijgen de vakmensen een baangarantie van een tot twee jaar.

11-10-2018 | Lees meer
gemeente rotterdam bedrijfsschool reiniging
Landelijk nieuws

Reinigen is een vak. Dus als je met vakmensen wilt werken, dan moet je die opleiden. Daarom pakt gemeente Rotterdam de ontwikkeling van zowel haar nieuwe als vaste medewerkers serieus aan. Twee jaar geleden opende Stadsbeheer haar eigen bedrijfsschool Reiniging.

05-10-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Supermarktketen Deen heeft een driejarig samenwerkingscontract getekend met SBB. De overeenkomst moet de kwaliteit waarborgen van het praktijkleren bij Deen. Dit meldt SBB.

04-10-2018 | Lees meer

Pagina's