> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Waneer?

Datum
31 mei 2018
Aanvang
11.00 uur
Eind
12.00 uur

Tijdens dit webinar zal Euroguidance NL het Nederlandse raamwerk voor LOB presenteren. Het raamwerk is een servicedocument voor loopbaanprofessionals. Het biedt handvaten voor vormgeving en uitvoering van LOB-beleid binnen de scholen.

Hiernaast zal Linda Darbey, Guidance Programme Coordinator NCGE (National Centre for Guidance in Education), hierbij ingaan op de ontwikkelingen van het raamwerk voor loopbaanbegeleiding in Ierland.

16-05-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Volgend jaar zullen de finales van de vakwedstrijden Skills Heroes en Skills Talents plaatsvinden van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 maart. Opnieuw is RAI Amsterdam de plek waar het driedaagse beroepenevenement zal plaatsvinden. Dit meldt World Skills Netherlands.

16-05-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Mbo-instellingen krijgen de mogelijkheid om samen met werkgevers de aansluiting tussen hun onderwijs en de (regionale) arbeidsmarkt te versterken in het experiment Ruimte voor de regio.

09-05-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs kunnen via een speciaal traject een plek in de schildersbedrijfstak vinden. Hein Polinder en Aad Buller vertellen in het OnderhoudNL Magazine over de zogeheten Borisaanpak.

09-05-2018 | Lees meer
Festival van het leren
Landelijk nieuws

LEARN FOR LIFE kent jaarlijks een Internationale Prijs toe aan een Nederlandse organisatie of instelling, die haar eigen expertise inzet ten behoeve van vernieuwende projecten op het gebied van volwassenen­educatie op internationaal gebied.

08-05-2018 | Lees meer

Pagina's